LÄHDE LUX

Haluatko jotain enemmän? Järjestämme sinulle ainutlaatuisen elämyksen, joka on enemmän kuin saunailta. Tutustu hemmottelupaketteihimme ja järjestä ystävillesi, työkavereillesi, perheellesi ainutlaatuinen elämys.

Saunan Lähde 40 € / henki

Minimihinta 300 €

Pakettiin sisältyy sauna ja kevyttä naposteltavaa, tuotepaketti (suihkusaippua, pyyhe)

Luonnon Lähde 70 € / henki

Minimihinta 350 €

Ekohenkinen luxuspaketti, johon sisältyy sauna ja ruokailu. Lisäksi saatte tuotepaketin

  • ekopyyhe
  • suihkusaippua
  • saunatuoksu

Huom! Pidätämme oikeuden tuotepaketin sisällön muokkaamiseen.

Kysy myös räätälöityjä tuotteita!


Luxus Well alk. 120 €/henki

Hemmottelupaketti

Ehkä haluatkin jotain enemmän. Järjestämme sinulle rentouttavan tapahtuman. Illan henkilömääräsuositus on 5-10 henkeä. Maksimimäärä on 20 henkeä.  Ohjelmassa on saunomista ja ruokailua. Ohjelmaan sisältyy Luonnon Lähde -paketin tuotelahjat. Tapahtumaan kuuluu myös erilaisia teemoja sopimuksen mukaan. Se voi  olla ammattihierojan niskahartiahieronta. Se voi olla myös luento sinua kiinnostavasta aiheesta. Kysy lisää ja räätälöidään sinulle ohjelma.

Kylpytuotteet ja hyvinvointi

Tutustu muutamiin esimerkkituotteisiin valikoimassamme. Voimme myös teettää sinulle räätälöidyn paketin. Laita viesti meille lomakkeella ja kerro, millaisen paketin haluat. Kysy myös muita tuotteita.

Täytä lomake ja kerro lisää

Huomaa, että voimme tehdä sinulle myös räätälöidyn paketin yhdistämällä eri malleja. Esimerkiksi synttärisankarille Luxus Well -paketti hierontoineen ja hyvinvointipaketteineen. Muille osallistujille vaikka Saunan Lähde -paketti sekä lisäksi yhteinen ruokailu. Kaikki onnistuu.